Renault -17 Stephex

Nyhet från Kingsröd!

Äntligen är vår nya B-korts lastbil hos oss. Vi är stolta och glada att få vara med och lansera nyheten med Kingröd, Hyra av B-korts lastbil, KINGSRENT! 

Stephex är kända för sina praktiska, eleganta och prisvärda bilar med hög säkerhet, komfort och kvalitet. Vår bil är en Renault årsmodell 2017 med en motor på 150 hk. I vår bil finns automatlåda, fläkt, farthållare, GPS, AC, backkamera, dragkrok och övervakningskamera till hästdelen. 

Bilen har smart förvaring till packning, fem sitplatser och två sovplatser. I bilen finns ett eluttag med 220 v. och eluttag inne i hytten. Vi har även ett öppningsbart fönster mellan hytten och hästdelen. I hästdelen finns galler om man önskar att stänga till för hästen, och man kan även transportera hästar i en stor box. Hösegel och sadelhängare. Lastvikt 840 kg, Med BE-körkort får man dra en transport upp till 2500 kg.

Bilen är godkänd av länstyrelsen och vi innehar alla tillstånd för uthyrning av B-korts lastbilar samt tillstånd för transportering av hästar.

Letar du efter en egen B-korts lastbil hjälper vi gärna till med att hitta just din bil! Vi är stolta samarbets partnets med Kingsröd som har agenturen för Stephex bilarna i Sverige!

PRISER:

Hyra av lastbil: 1500 kr/ dygn och 25 fria mil inkl moms, därefter 50 kr milen inkl moms.

Vi lämnar gärna offert på er bokning om ni ska hyra en längre period eller fler gånger, gäller bokningar via Solviksstuteri PRE och bokas på 0738291545 eller via mail mari@solviksstuteri.se

Välkomna!

 

 

Ska du köpa hästlastbil?

Tvåhästsbilar

Stephex populära tvåhästsbilar.

Stephex är kända för sina praktiska, eleganta och prisvärda bilar med hög säkerhet, komfort och kvalitet. Stephex tvåhästsbilar finns i fyra utföranden och du kan även välja att specialanpassa din efter dina specifika behov och önskemål.

Samtliga bilar byggs på nya chassin från Renault med en motor på 170 hk. Bilarna är standardutrustade med bland annat automatlåda, läderklädsel, dragkrok, farthållare, GPS och AC.

Stora hästlastbilar

Vi kan erbjuda dig stora hästlastbilar från Europas ledande leverantörer Stephex och Oakley. Bilarna tar mellan sex och 14 hästar och har generösa och välutrustade boutrymmen.

Samtliga våra stora hästlastbilar är anpassade för att klara av de svenska årstiderna. De har bland annat vattenburna värmesystem med vattenburen golvvärme, automatiserade elsystem samt frostskydd.